Titel

Följ vår resa från byggdrömmar till drömbygget.

19 augusti 2011

Att söka sitt drömhus,

För närvarande bor vår familj i en lägenhet i höghus. Redan för många år sedan, när vi flyttade in i lägenheten, drömde vi om ett eget hus. Först gick vi på husvisningar, mest för att vi tyckte det var intressant. Senare för att på allvar söka ett nytt hem åt vår familj. Vi tittade på en massa olika hus. Vi tittade på nya hus. Vi tittade på gamla hus. På hus nära centrum och på hus på landsbygden. På stora hus och på små hus. Det visade sig att det var svårare än vi trott, att hitta vårt drömhus.

Det är ju många saker som spelar in, när man väljer ett hem för sin familj. Själva huset skall vara anpassat till familjens behov. Ett plus är ju också att inredningen faller en i smaken. Tomten skall vara trevlig och avstånden till arbetsplatser/daghem/skolor skall vara vettiga. Så skall objektet ligga inom en rimlig budget förstås.

Det var alltid någon del som fattades i alla de objekt vi tittade på. Därför föddes så småningom tanken om att bygga ett eget hus. Ett hus, på en plats - som skulle passa just för oss. Ett alldeles eget drömhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar