Titel

Följ vår resa från byggdrömmar till drömbygget.

13 april 2012

Husinspiration,

För er som ännu letar efter drömhuset eller kanske bara vill inspireras av fina hus så kan jag nu tipsa om att en rykande färsk katalog över elementhus finns tillgänglig hos Simons Element. Man kan beställa katalogen hem eller så kan man bläddra i den nya broschyren här.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Hej
  Vi funderar också på ett vinkelhus. Men har lite svårt attt hitta vettiga planlösningar ifrån hustillverkare. Ungefär hur mycket dyrare blev det för er att ta en modifierad planlösning än en s.a.s färdig från katalogen direkt? Kunde Simons hjälpa Er med detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Av någon anledning verkar det finnas ett ganska begränsat urval av färdigplanerade vinkelhus. När vi planerade vårt hus så tittade vi mycket på svenska hustillverkares lösningar. Deras sätt att tänka är litet annorlunda. Simons har väldigt duktiga planerare, så man behöver inte alls ha en färdig plan, utan man kan jobba fram en lösning utgående från era önskemål tillsammans. Kostnadssidan kan jag inte ta ställning till, men kontakta gärna någon av försäljarna på Simons så hjälper de er med den frågan. Lycka till med planeringen! Vi är väldigt nöjda över att vårt hus blev just ett vinkelhus!

   Radera